top of page
Cover Rise.png

Over de journey

Gedurende vier maanden gaan we met elkaar op reis. Met onder meer schaduwwerk, moederlijn- en innerlijk kindwerk nemen we de tijd om oude wonden te helen in liefdevolle verbinding met elkaar. In deze periode zet je (je eerste) stappen op het pad naar je ware zelf. Leer luisteren naar je intuïtie en ervaar de krachtige verbondenheid van samenkomen in een vrouwencirkel.

2.png

Leven vanuit vrouwelijke kracht

Het is zo prachtig om te leven vanuit je vrouwelijke kracht, toch klinkt het soms zo abstract. Wat is nu eigenlijk je diepste verlangen en wat houdt je tegen om dit te volgen? Laat de energie moeiteloos door je heen stromen, zodat je in een staat van flow en overgave kunt leven. Herinner jezelf aan wie je werkelijk bent.

1.png

Maak jezelf los uit de ketenen

Het is tijd om stap voor stap de weg te vinden naar jezelf, te leven naar je kunnen en je eigen kracht en grootsheid te voelen. Laten we met terugwerkende kracht onze vrouwelijke bloedlijn helen. Laten we onze voormoeders eren door de ruimte te nemen om de meest pure vorm van onszelf te ontmoeten.

4.png

Mijn eigen journey

Mijn eigen Rise from the fire journey was een omslagpunt in mijn leven. Niet alleen wat betreft de ontwikkeling die ik zelf doormaakte, maar ook de ervaring van verbondenheid en steun wanneer je met vrouwen op deze manier samenkomt en deelt. Met mijn sisters van toen heb ik na al die tijd nog steeds contact. Meer over mij

'Each time women gather in circles with eachother, the world heals a little more.'

Sisterhood

 

Tijdens deze reis zul je al snel een sterke verbondenheid voelen met de andere vrouwen, als echte sisters. Je ontmoet vrouwen die net als jij het pad bewandelen naar hun diepste hartsverlangen. We dragen elkaar wanneer dat nodig is en worden zelf gedragen als we steun kunnen gebruiken. Het is deze diepe connectie met andere vrouwen die ons verder helpt op onze weg naar waar we werkelijk thuishoren.

 

Je krijgt je eigen sister cirkel, bestaande uit maximaal 9 vrouwen. Hierbinnen zijn er online bijeenkomsten en is er een appgroep voor tussentijds contact.

Daarnaast word je onderdeel van een groeiende landelijke sisterhood.

Data, live dagen & vieringen
sept - dec

 

1 september | live ceremonie-dag

Welkom in de sisterhood! Ontmoet de sisters en Jet. 

 

Online cirkels 2024 (20:00-21:30)

September

11 | Angst en vertrouwen

18 | Het levenspad

25 | I am light

 

Oktober

2 | Zelfvertrouwen

9 | Zelfliefde

16 | Ruimte nemen

 

26 oktober | Live ceremonie-dag met Mirre Joanne

Moeder-dochter ritueel. Shedding skin workshop en emotional release.

 

November

6 | Intuïtie

13 | Grenzen

20 | Schaduwwerk

27 | Wie ben ik? Wat kan ik?

 

December

4 | De kracht van visualisatie

11 | Afsluitende cirkel

Bij voldoende interesse vieren we op 21 december live samen Yule (kleine eigen bijdrage).

PHOTO-2023-02-26-21-03-58.jpg
Over het ontstaan van The Rise From The Fire Journey

Na een intense inwijding ontving Mirre Joanne een download. Er mocht een nieuwe sisterhood ontstaan. Een journey van vrouwen op zoek naar hun eigen vuur, heling en kracht. De woorden stroomden, de vrouwen melden zich aan voor 6 verschillende cirkels. En nu is het tijd om de RFTF sisterhood verder te laten groeien.

Op de helft van de Rise from the fire journey, komen alle sister cirkels samen voor een live ceremonie dag onder leiding van Mirre Joanne. Tijdens deze intensieve ceremoniedag begeleid ze je door oefeningen in embodiment, verbinding, emotional release en een prachtige moederwond-ceremonie.

Wil je meer weten over Mirre of de andere sisters die de Rise from the fire journey faciliteren? Bekijk dan de website van Berkana.

AANMELDEN

Aanmelden voor de journey kan vanaf 1 mei! Er is plek voor maximaal 9 vrouwen. We plannen altijd even korte match call om te voelen of het past. 


Investering:
* €600,- (tot 30 juli) - *betaling in 2 termijnen mogelijk
* €700,- (tot 20 augustus)

Je mag me ook eerst even een berichtje sturen of bellen:

jet@maansafari.nl / 06-23524042

  • Instagram

Bedankt voor je aanmelding!

1.png
Jet.png

Over mij

Lang heb ik moeite gehad om mijn spiritualiteit te delen. Daar is een term voor: brandstapelangst. Inmiddels weet ik wat de kracht is van een leven waarin plaats is voor lichaam, geest én ziel. Verbonden met elkaar en het grotere geheel. Zo doe ik ook mijn werk als kinderslaapcoach en geboortecoach, waarin zowel ruimte is voor (wetenschappelijke) kennis als intuïtie.

Het koste me 39 jaar om deze balans volledig te belichamen. Na een studie (Geestelijke) gezondheidswetenschappen, jarenlange beoefening van yoga - waarvan 5 weken tijdens een teacher training in India, reizen met plantmedicijnen, (gold) reiki inwijding, vele transreizen, opleidingen, ceremonies en trainingen kom ik er steeds meer achter dat je niets of niemand anders nodig hebt om volledig in verbinding te komen met jezelf en het geheel. Of je dat nou God, de bron of universal consciousness noemt.

Ik woon met mijn man, twee kindjes en een poes in Oss. Wij dromen ervan om ooit ons eigen voedselbos aan te leggen, maar tot die tijd gebruiken we alle ruimte in onze bescheiden tuin en de volkstuin voor eetbare planten, bomen en (medicinale) kruiden.

Ik zou jou ook graag willen leren kennen! Stuur je me een berichtje? Dat kan via het contactformulier, jet@maansafari.nl of 06-23524042.

bottom of page